Over CurlyStuff"Ons haar is zo mooi, het verdient alleen het beste. "CurlyStuff is een hechte community met liefde voor kroes en krul. Een plek waar je jouw ‘bad’ and ‘good’ hairdays deelt, waar we elkaar Tips Tricks ETC geven en waar je tutorials en leuke weetjes vindt.

Bovenal is CurlyStuff de plek bij uitstek waar je lekker kan neuzen en shoppen voor dé producten voor jouw haar! Tot 17:00 bestellen is de volgende dag in huis en altijd lage verzendkosten.

CurlyStuff heeft een ruim aanbod van supermerken, de één heel erg bekend in Nederland, de ander wat minder, maar allemaal bewezen geweldig voor jouw haar. Sowieso zijn alle producten vrij van parabenen, petroleum, minerale olie en sulfaten.“Een plek waar de liefde voor kroes & krul en de juiste producten samenkomen.”Om de producten te vinden die perfect bij jouw haar passen vind je op de voorpagina de Kinks, Coils en Curls. Klik je er op, dan kom je op jouw gespecialiseerde pagina terecht waar je meteen de informatie en producten ziet die bij jouw haar passen. Zo koop je nooit de verkeerde producten!

Good care for good hair begint natuurlijk al als je klein bent, daarom hebben we ook speciaal op Kids gerichte producten. Zeker bij de ukjes is het belangrijk dat zij goede producten in hun haar en daarmee op hun huid krijgen.

Heb jij nog goede haartrucs voor jouw haar? Deel die met ons! Via info@curlystuff.nl of de onderstaande Social Media kanalen.

Via Instagram en Facebook hebben we graag contact met jullie, onze Curlies! Zit jouw haar vandaag echt on point en wil je dat graag aan íedereen laten zien (wij kennen die behoefte), deel je foto dan met ons onder de hashtags:

#curlystuffkinks   #curlystuffcoils   #curlystuffcurls   #curlystuffkids  of   #curlystuffcurlies

Zo inspireer je meteen anderen! Instagram:@CurlyStuff.nl / Facebook:CurlyStuff.nl / Pinterest:CurlyStuffPin / Twitter:CurlyStufftweet

Happy Hair en tot #hashtag! Love, CurlyStuff team :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn verhaal.

Mijn journey begint alweer een tijd geleden. Ik ben dan nog een stuk jonger en in die tijd stijl ik mijn haar wel eens chemisch; relaxen genoemd. Ik vind het geweldig om te laten zien hoe lang mijn haar is! Alleen relaxen is toch niet zo’n fijne behandeling en ik zie dan dat een stijltang ook werkt. Ik verzorg het verkeerd. Ik verf mijn haar in een felle kleur met als gevolg dat het afbreekt. Ten slotte ga ik naar mijn favoriete haarstyliste Rosita Rijkland en kies voor de Big Chop. Van haar tot over mijn schouders naar een kort koppie. Op dat moment zegt Rosita iets wat mijn bewustwording in gang zet: “Iedereen is vrij om te kiezen. Of je nu je haar chemisch behandelt of niet. Het is tenslotte jouw haar. Het is echter wel belangrijk om te weten waarom je dat doet." 

“Iedereen is vrij om te kiezen wat je met je haar doet. Het is tenslotte jouw haar."


Komt het vanuit een opgelegd schoonheidsideaal? Doen we het ‘omdat het hoort’? Waarom relax jij het? Vanuit welke motivatie? Omdat steil haar de status quo in de media is? Of heeft het te maken met iets wat we historisch gezien meedragen?” Zij zet me aan het denken. Maar goed, we hebben natuurlijk gewoon geweldig haar waar we alle kanten mee op kunnen. Wat ik echter nog niet kan is mijn eigen natuurlijke haar mooi uit laten komen. Want wat heb ik toch een mooie krullen als ik uit de douche kom! Helaas lukt het me nooit het zo te houden. Dus hup, in een staart of knot. Nadat Rosita mijn haar kort geknipt heeft gebruikt ze Blended Beauty, een product dat ontwikkelt is vanuit respect en liefde voor haar. Er gaat een wereld voor mij open. Zijn dit echt mijn krullen?!“My hair does not need a relaxer. It's not stressed out!
– Unknown”Krullend haar is zó geweldig, je kan er van alles mee. Een wash 'n go of blowouts, twists, twist outs, vlechten, je krullen chunky, stretched en zelfs steil föhnen en tangen op z’n tijd. Álle kanten op! Ik kom een hele natural hair movement tegen die er precies zo over denkt als ik. Op het moment dat ik dat ontdek roep ik 'JAAAAA' vol enthousiasme en trots. Het is een echte bewustwording en ik besluit hier wat mee gaan doen.

De eerste wortels van CurlyStuff! Nu is dat idee werkelijkheid! Ik hoop dat jij heel veel plezier beleeft aan CurlyStuff. Mis je producten, heb je ideeën of wil je een stukje schrijven voor Tips Tricks ETC? Mail mij dan op info@curlystuff.nl of stuur een berichtje via Instagram of Facebook.

Love, Em