Een mooie review van Jezody Sanaj over onze Honey Rain Juice van Root2Tip, de ultieme ontklitter voor kinderen met krul en kroes haar. Speciaal en met zorg gemaakt voor onze allerliefste kiddies. 

Mijn dochtertje Zoë, 7 jaar oud, heeft een bos krullen die niet makkelijk te kammen is wanneer het droog is. Ik maak het vooraf altijd nat met water en doe er wat olie in (castor/amandel) en kam het dan uit met een grove kam. Een maand geleden is ze als testmodel gekozen om de Honey Rain Juice te testen.Vanaf het eerste moment dat ik dit haarproduct in het haar deed en het uitkamde wist ik het...IK KAN ER NIET MEER ZONDER

Zoe

I’m hooked! Ik ben verslaafd! Ik ben gelijk verkocht...en dat na diverse haarproducten gebruikt te hebben voor Zoës haar. Ik ben al jaren opzoek naar de juiste haarproducten om Zoës haar te temmen, te laten glanzen en goed te reinigen op een milde wijze..en daarbij de geur! Iets kan goed werken maar als de geur me niet aanstaat dan houdt het ook op voor mij, maar de Honey Rain Juice smells good! Geen klinische geur! Ik heb besloten dit merk een kans te geven, I'M SO GLAD! Dit product maakt het uitkammen van het haar veel makkelijker. geen huilend kind meer die pijn heeft bij het uitkammen van dr prachtige haar..het is pure verwennerij voor het haar..Ik gebruik het nu al ruim een maand en ben er super blij mee..het maakt het haar lekker zacht.

Zoe2

Zoës haar is er blij mee, Zoë is er blij mee en ik ben er blij mee. De verpakking is ook makkelijk te gebruiken, handig zo’n spuitflesje.

Mijn conclusie:
Honey Rain Juice heeft het kammen van mijn dochtertjes haar zoveel leuker gemaakt! Ik denk dat dit voor nu het juiste product is om het uit kammen tot een feest te maken. Sinds ik dit haarproduct gebruik vindt Zoë haren kammen geen ramp meer en geloof me dat is altijd anders geweest..

Bedankt CurlyStuff!!!