De allernieuwste tips voor jouw haar!

Een mooie review van Jezody Sanaj over onze Honey Rain Juice van Root2Tip, de ultieme ontklitter voor kinderen met krul en kroes haar. Speciaal en met zorg gemaakt voor onze allerliefste kiddies. 

lees verder

CurlyStuff staat deze week in de Grazia! Als Pauwen; zo trots zijn wij! Komt dat zien, komt dat zien!

lees verder

Geweldige Curlies, het wachten is voorbij!

lees verder

De "Liquid Oil Cream" methode oftewel de LOC methode is een techniek om droog haar tegen te gaan. Je hydrateert het haar met water of een op water-gebaseerd product (je liquid), sluit het vocht in met olie en daaroverheen gebruik je een creme-achtig product om de haarschubben te sluiten. Op deze manier voorkom je vochtverlies.

lees verder

Hoe verzorg jij het haar van je kindje? We komen veel ouders tegen die graag een handleiding zouden willen, dus bij deze!

lees verder

Deze FroFriday, Dominique Snip van het merk Sheado.

lees verder

We weten allemaal dat slapen op satijn beter is voor je haar. Je krullen blijven beter behouden, drogen niet uit en zullen veel minder klitten. Maar wist je dat een satijnen kussensloop voor nog veel meer goed is?

lees verder

Interview met de dames achter Little Black Hair Book, een ode aan kroes en krul, met 40 bekende en minder bekende Nederlanders die op hilarische, ontroerende en openhartige wijze hun haarverhaal vertellen. Met oa Sylvana Simons, Kenny B, Typhoon, Hadassah de Boer, Giovanca, Sabrina Starke en nog veel meer.

lees verder

OH MY UTERUS, ik wil ze allemaal opeten!! De mooiste, liefste en schattigste kleintjes met kroes en krul die online te vinden zijn.

lees verder

Elke vrijdag de mooiste fro's. Stuur ons een foto van jouw krullenbos!

lees verder
1 2 All